Nova vest
Košarka

Utorak, 11.09.2012.

21:53

Radnički nastavio niz pobeda

Košarkaši Radničkog odigrali su petu kontrolnu utakmicu i izborili petu pobedu, pošto su slavili protiv Sloge u Kraljevu sa 81:63.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Najdominantniji u redovima pobednika bio je tandem Teriko-Birčević. Novajlija iz Amerike je nastavio sa dobrim partija, a ovoga puta postigao je 18 poena, dok je Birčević imao jedan poen manje.

Naredni izazov za izabranike Miroslava Mute Nikolića biće prvi turnir u pripremnom periodu, čiji domaćin će biti Kumanovo. U polufinalu, u petak, protivnik Radničkog biće Rabotnički, dok će narednog dana u zavisnosti od rezultata igrati protiv pobednika ili poraženog duela između Kumanova i Vojvodine.

Posle duela u Makedoniji Radničkom predstoji još jedan turnir, takođe međunarodni, a održaće se u Nišu. Na ovom humanitarnom skupu nadmetaće se Konstantin, Radnički, Levski i MZT, a na programu je 20. i 21. septembra. Pre povratka u Kragujevac, košarkaši Radničkog boraviće 22. septembra u Dimitrovgradu i sa tamošnjim klubom odigrati revijalnu utakmicu povodom otvaranja sportske hale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve