Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 10.09.2012.

19:37

Srbija - Izrael, meč odluke (20.30)

Košarkaška reprezentacija Srbije sastaje se u utorak sa Izraelom u odlučujućoj utakmici za plasman na Evropsko prvenstvo 2013. godine u Sloveniji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Meč se igra od 20.30 časova u beogradskoj hali ’Pionir’.

Srbiji je za siguran plasman na šampionat Evrope potreban je trijumf od najmanje 19 poena razlike, dok bi u slučaju pobede sa manjom razlikom najverovatnije prošla dalje kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije.

Ivkovićev tim je u subotu izgubio na gostovanju u Estoniji i doveo sebe u nezgodnu poziciju. Selektor je pozvao navijače da dođu u velikom broju i svojom podrškom pomognu igračima. Srbija je u prvom međusobnom duelu sa Izraelom u Tel Avivu ubedljivo poražena rezultatom 89:76.

Ukoliko se naša reprezentacija ne plasira na Evrobasket, neće moći da igra u kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014, što bi bilo tragično za našu košarku, smatraju počasni predsednik Košarkaškog saveza Srbije Borislav Stanković i legendarni trener Ranko Žeravica.

Ulaznice za utakmicu će biti besplatne, a distribuiraće se na blagajni „Pionira“ na dan utakmice od 14 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d