Nova vest
Košarka

Subota, 11.08.2012.

12:31

Hauard: Lejkersi najbolji za mene

Novi centar Los Anđeles Lejkersa Dvajt Hauard rekao je da je odluka da napusti Orlando bila najbolja za nastavak njegove karijere.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Drago mi je da je transfer napokon realizovan. Nisam se na lep način rastao sa Orlandom, ali mislim da je ovo najbolje rešenje za mene. Došlo je vreme da i klub i ja okrenemo novu stranicu", rekao je prilikom predstavljanja u Los Anđelesu Hauard.

Najdominantniji centar današnjice završio je u Los Anđelesu u velikoj razmeni u kojoj su bila uključena četiri kluba i 12 košarkaša, a Lejkersi su morali da se odreknu centra Endrjua Bajnama, koji je preselio u Filadelfiju.

"Danas je novi početak za sve - Orlando, Lejkerse i mene. Krećemo iz početka. Verujem da su preda mnom velike i lepe stvari. Nisam siguran da će mi u Orlandu prirediti dobrodošlicu, ali razumeću takvu reakciju navijača", dodao je Hauard.

Prvi pik sa drafta 2004. i jedan od najboljih defanzivaca lige prošle sezone prosečno je postizao 20.6 poena i 14.5 skokova u dresu tima sa Floride.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve