Nova vest
Košarka

Sreda, 18.07.2012.

17:52

Plejmejker stigao u Kragujevac

Kragujevački Radnički doveo je prvo pojačanje za sledeću sezonu, stigao je 22-godišnji plejmejker Stefan Jović.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Jović (190cm) je stigao iz kraljevačke Sloge, a prošle sezone u KLS je prosečno beležio 8.9 poena uz 4.6 skokova i 4.3 asistencije po meču.

"Naš stručni štab je već duže vreme pratio razvoj Jovića, a ovoga leta smo procenili da je trenutak kada je zaslužio da mu ponudimo saradnju, i to dugoročniju. Interes Radničkog je da u našem gradu i regionu pronalazimo talentovane košarkaše kojima ćemo ponuditi izazov branjenja boja našeg kluba. Jović je jedan od tih mladih srpskih lavova na koje stručni štab i trener Nikolić računaju, uz iskusnije igrače koje takođe pratimo i sa kojima bismo želeli da ugovorimo dužu saradnju. Nećemo iznositi detalje o započetim pregovorima jer to istovremeno rade i naši konkurenti, ali će javnost i sledeći put biti pravovremeno obaveštena kada na ugovor Radničkog budu stavljeni potpisi obe strane", izjavio je direktor Radničkog Aleksandar Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve