Nova vest
Košarka

Petak, 22.06.2012.

23:02

Košarkašice Srbije stilge u Poljsku

Posle ubedljive pobede u utakmici sa Švajcarskom (88:64) reprezentativke Srbije u košarci otputovale su u Poljsku.

Izvor:

Autor:

Default images

Srbija u subotu od 18 časova u Krošnom igra sa domaćom reprezentacijom u okviru četvrtog kola grupe B kvalfikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2013. godine.

Selektorka Srbije Marina Maljković ističe da Poljska ima iskusan tim i da će njen tim pokušai da smanji broj greška.

"Igraćemo protiv iskusne, fizički dominatne i veoma kvalitetne selekcije Poljske. Pokušaćemo da smanjimo broj grešaka, izbegnemo oscilacije u igri, nametnemo naš stil i velikom borbom probamo da napravimo iznenađenje na ovom teškom gostovanju", istakla je Marina Maljković.

Marina Mandić
je odigrala odličnu utakmicu u Smederu protiv reprezentacije Švajcarske, ali je svesna da u Poljskoj reprezentaciju Srbije čeka mnogo teži posao.

"Sigurna sam da ćemo odigrati mnogo bolje nego na gostovanju u Crnoj Gori. Iskoristili smo pravo na loš dan kao što je bio slučaj na Cetinju. Verujem da će pritisak i imperativ pobede izvući ono najbolje iz nas, da ćemo velikim požrtvovanjem i agresivnošću uspeti da se uspešno suprostavimo odličnoj selekciji Poljske i da trijumfujemo ako se ukaže prilika".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve