Nova vest
Košarka

Sreda, 30.05.2012.

14:31

Direktor Cibone nokautirao kolegu

Finalna serija plej-ofa košarkaškog šampiona Hrvatske protiče uz veliku borbu Cibone i Cedevite (2-0), dok su finički obračun imali sportski direktori.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Direktor Cibone Nikola Prkačin navodno je nokautirao kolegu iz Cedevite Sinišu Kelečevića koji mu je posle drugog meča i pobede Cibone prožio ruku.

Kelečević je usled udarca u glavu ostao da leži na parketu, dok je Prkačin napustio dvoranu i odvezao se automobilom, prenose hrvatski mediji.

Netrpeljivost između dva direktora navodno datira iz prošlosti, a Prkačin i Kelečević su se sukobili i prošle sezone kada je sportski direktor Cibone, isprovociran isključenjem u 34. minutu verbalno, a zamalo i fizički ušao u obračun sa navijačima Cedevite.

Tada ga je Kelečević, navodno, gađao kokicama, što mu Prkačin očigledno nije zaboravio. Pored toga, uzrok sukoba mogao bi da bude i Goran Vrbanac, bivši igrač Cibone čiji je Kelečević menadžer, a kome je zagrebački klub dugovao platu za nekoliko meseci zbog čega je Ciboni bio blokiran račun.

Pre nekoliko sedmica je zbog toga došlo do sukoba direktora Cibone Zdenka Antunovića i Ace Petrovića. Uprava Cibone stala je u odbranu Nikše Prkačina i ogradila se od incidenta istakavši da navodni udarac nisu videli.

"Ja to nisam video, znam Nikšu Prkačina mnogo dobro i to je jedan od najboljih ljudi koje sam u svom životu upoznao, a druga strana koja je dobila treba da se zapita", rekao je Antunović.

Ciboni je potrebna još jedna pobeda u seriji da bi osvojila titulu šampiona Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve