Nova vest
Košarka

Utorak, 08.05.2012.

20:34

Stiv Neš novi selektor Kanade

Košarkaški savez Kanade imenovao je Stiva Neša za generalnog menadžera košarkaške reprezentacije.

Izvor:

Autor:

Default images

Muška i ženska reprezentacija Kanade poslednji put su učestvovale na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine, a košarkaš Finiks Sansa je tada kao igrač predvodio reprezentaciju Kaande do sedmog mesta.

Košrkaški savez Kanade je imenovao i Rouana Bareta za njegovog asistenta. Muški tim je bez selektora još od septembra, kada je Leo Rotins podneo ostavku zbog lošeg rezultata na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

"Sjajno je vratiti se u kanadski tim. Dosta sam napredovao kada sam devedesetih bio deo tima i moji uspesi su povezani i sa radom u reprezentaciji. Igranje za Kanadu na Olimpijskim igrama u Sidneju je nešto najuzbudljivije u mojoj karijeri i čast mi je što sam ponovo deo nacionalnog tima Kanade".

Bolji od Kanađana bili su reprezentativci Portorika i Dominikanske Repubilke i oni će učestvovati na završnom kvalifikacionom turniru za odlazak u Londonu koji će se održati u julu mesecu u Vencueli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve