Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 23.04.2012.

19:23

Artest: "Nije bilo namerno"

Krilo Los Anđeles Lejkersa Meta Volrd Pis (ranije Ron Artest), izjavio je da nije imao nameru da udari igrača Oklahoma Sitija Džejmsa Hardena.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Vorld Pis je u nedelju veče u "Stejpls centru" laktom "nokautirao" Hardena iako nisu bili u duelu, već je Artest prolazio pored rivala dok je proslavljao zakucavanje.

"Zaista nisam imao nameru da udarim Hardena. Jednostavno, postigao sam koš, slavio i mahao rukama. Sasvim slučajno sam ga zakačio. Nadam se da je sada dobro", izjavuo je problematični košarkaš Lejkersa.

32-godišnji igrač je još na parketu pokušao da uveriti sudije da mu nije bila namera na taj način izbaci iz igre protivničkog igrača. Sudije mu nisu poverovale, a istu je priču ponovio pred novinarima.

"Zakucao sam pored Ibake i Durenta i to me je ponelo. Reagovao sam previše emocionalno i uzbuđeno. Na žalost, tu se našao Harden. Nisam ga čak ni video. Nadam se da je u redu. Izvinjavam se i njemu i celoj ekipi", rekao je Vorld Pis, odbijajući da dalje odgovara na novinarska pitanja.

Harden se nakon udarca nije vraćao u igru, a sudije su nakon pregledanog snimka isključile igrača Lejkersa koega mnogi pamte po obračunu s protivničkim navijačima dok je igrao u Indijana Pejsersima.

Lejkersi su dobili derbi Zapada posle dva produžetka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve