Nova vest
Košarka

Sreda, 22.02.2012.

20:44

Rondo menja Džonsona na All Star-u

Bek Atlanta Houksa Džo Džonson propustiće predstojeći All Star u Orlandu zbog povrede tetive levog kolena.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Komesar NBA lige Dejvid Štern odlučio je da ga zameni plejmejker Boston Seltiksa Ražon Rondo koji ove sezone prosečno beleži 14.8 poena (rekord karijere) uz 9.5 asistencija i 1.6 ukradenih lopti po meču.

Džonson će ujedno propustiti i sledeće dve utakmice Atlante ove nedelje, protiv Njujork Niksa i Orlando Medžika.

Džo Džonson ove sezone predvodi Houkse sa 17.6 poena, 3.8 asistencija i 3.5 skokova po meču, a bio je izabran za All Star šestu godinu za redom.

Posle pauze koja će trajati do kraja All Star vikenda, biće procenjeno Džonsonovo stanje i mogućnost njegovog povratka na parket protiv Golden Stejda 29. februara.

Šampert ne učestvuje u zakucavanjima

All Star vikend preskočiće i ruki Njujork Niksa Iman Šampert koji je takođe povredio levo koleno pa će morati da propusti takmičenje u zakucavanjima.

Šamperta, koji je zbog povrede već propustio poraz Niksa od Nju Džersi Netsa, zameniće krilni igrač Juta Džeza Džeremi Evans.

U takmičenju u zakucavanju, pored Evansa, učestvovaće još Čejs Badindžer iz Hjustona, Pol Džordž iz Indijane, te ruki Minesote Derik Vilijams.

Blejk Grifin neće braniti titulu, pa ćemo dobiti novog šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve