Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 20.02.2012.

11:37

Navijači divljali od Niša do Bgd

Na autoputu Beograd – Niš, kod Bagrdana, došlo je do obračuna grupe mladića, za koje policija sumnja da su navijači, koji su se vraćali sa Kupa Radivoja Koraća.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U finalu Kupa, u niškom Čairu, u nedelju su se sastali Partizan i Crvena zvezda, a slavili su ‘crno-beli’ sa 64:51, a incident se desio oko 1 čas posle ponoći.

“U obračunu je zapaljen kombi kosovskomitrovačke registracije, više lica je povređeno, a jedna osoba zadobila je teške telesne povrede”, saopštila je Policijska uprava u Jagodini.

Putnike u kombiju presrela je i napala grupa od oko 30 lica iz više putničkih automobila, pošto je kombi sa 17 putnika zaustavljen. Kombi je zapaljen, a napadači su svojim vozilima napustili mesto događaja”, stoji u saopštenju.

Policija intenzivno radi na identifikaciji napadača, koji se terete da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve