Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 20.02.2012.

10:33

Pešić: “Iskoristili su naše greške”

Trener Crvene zvezde Diva Svetislav Pešić čestitao je Partizanu na zasluženoj pobedi i osvojenom Kupu Radivoja Koraća.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

‘Crno-beli’ su u finalu Kupa u niškom “Čairu” slavili sa 64:51 protiv Zvezde i tako osvojili 13. trofej u tom takmičenju, a peti uzastopni.

“Utakmica je bila otvorena sve do momenta dok nismo počeli da gubimo lopte. Izgubili smo čak 20, u završnih pet minuta čak šest lopti što je u ovakvoj utakmici na mali broj poena bilo previše”, rekao je Pešić.

Vrlo brzo smo ušli u bonus u poslednjoj deonici, što je dodatno uticalo na psihološku nesigurnost igrača. I Partizan je imao takođe 20 izgubljenih lopti, ali za razliku od nas, on je naše greške pretvarao u poene. Posle naših izgubljenih lopti oni su postigli deset poena, dok smo mi od čak 20 osvojenih lopti iz kontranapada postigli samo tri poena”, naglasio je Pešić.

Pešić je, ipak, istakao da je zadovoljan šta su njegovi igrači prikazali u Nišu.

Moram da čestitam svojim igračim. Mislim da su u ovom trenutku dali maksimum u odbrani. Naravno, iskustvo je bilo na strani Partizana, jer su oni već odigrali puno ovakvih utakmica”, istakao je iskusni stručnjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve