Nova vest
Košarka

Nedelja, 05.02.2012.

21:45

Hemofarm u Mostaru (foto)

Košarkaši Hemofarma posle puta od 48 sati u nedelju ujutro stigli su u Mostar, a kakva je situacija bila tamo svedoče fotografije Alekseja Nešovića.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Vrščani su 24 sata proveli zarobljeni pod snegom na 20 kilometara od Mostara, a tek u nedelju oko 9.30 su stigli u hoteli, gde su odmarali i čekali nastavak puta ka Širokom Brijegu na utakmicu, koja je odložena za ponedeljak od 17 časova.

Ekipa je oko 15 časova bezuspešno pokušala da svojim autobusom krene ka Širokom Brijegu, pa su morali su da sačekaju džipove i policijska kola da iz tog mesta dođu po njih.

Do sada je sijalo sunce, sneg je polako počeo da se topi, ali put nije bio dovoljno prohodan, da naš autobus može da prođe. U Širokom ćemo ostati sve dok se ne steknu vremenski uslovi da se vratimo nazad za Vršac, pogotovo što za ponedeljak i utorak ponovo najavljuju kijamete“, rekao je direktor Hemofarma Dušan Božović.

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve