Nova vest
Košarka

Petak, 13.01.2012.

13:37

Nove povrede Karmela Entonija

Prva zvezda Njujork Niksa Karmelo Entonia završio je pre vremena meč protiv Memfis Grizlisa zbog nove povrede, dve.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Čini se da ne postoji deo tele koji ove sezone nije povredio Melo, a sada su na red došli članak desne noge i zglob desne ruke.

Nije poznato koliko će Entoni morati da pauzira, iako su rezultati rendgena negativni. Ukoliko propusti nekoliko mečeva, to će biti veliki udar za Nikse zbog skraćene sezone.

"Kada pada kiša, onda je oluja", opisao je svoju situaciju u prenesenom značenju Entoni.

"Videćemo šta će biti, trenutno imam velike otoke, a više sam zabrninut za skočni zglob. Mogu da izađem na kraj sa zglobom ruke, samo ga zamotam. Natekao članak je veći problem", rekao je Entoni posle petog meča Niksa u sedam dana.

Nije ovo bila laka nedelja za Entonija koji je prošlog petka protiv Vašington Vizardsa povredio donji deo leđa, koji je prema njegovim rečima uzrokovao bol u preponama , kuku i kolenu.

Očigledno da je Melu neophodan odmor, a to bi verovatno mogao da bude meč protiv Kevina Durenta i Oklahoma Siti Tandera.

"Neću da forsiram, ako članak ne bude u redu do subote, čekaću do ponedeljka. Pokušaću da se oporavim i vratim što pre. Ali želim da se vratim zdrav", rekao je Entoni.

Entoni je za sada ubedljivo najbolji strelac Niksa sa 26.6 poena po meču. Inače, meč protiv Memfisa Njujork je izgubio sa 94:83, a junak je bio Rudi Gej sa 26 poena.

Niksi su trenutno na skoru 6-5, a poraz od Memfisa bio im je prvi posle četiri uzastopne pobede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve