Nova vest
Košarka

Subota, 31.12.2011.

15:04

Andrej Kirilenko ostaje u CSKA

Krilni košarkaš Andrej Kirilenko odlučio je da ostane u moskovskom CSKA do kraja sezone, objavljeno je na zvaničnom sajtu ’armejaca’.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Kirilenko je imao opciju da se po završetku lokauta vrati u NBA ligu, ali ’AK-47’ pokušaće da dođe do titule prvaka Evrope sa CSKA.

"Tokom decembra sam vagao različite mogućnosti i zaključio sam da treba da završim sezonu sa CSKA. Razvili smo sjajnu hemiju u timu i ne bi bilo korektno da odem na pola, ni prema saigračima, a ni prema navijačima“.

"Znam koliko ljudi računa na mene. Veliko je zadovoljstvo igrati za CSKA i daću sve od sebe da osvojimo sve trofeje. Zahvalan sam rukovodstvu jer je bilo strpljivo u mojoj komplikovanoj situaciji. Hvala i navijačima na podršci“, dodao je Kirilenko.

U pet evroligaških mečeva koliko je odigrao Andrej je prosečno imao 13.9 poena, 9 skokova, 3.4 asistencije i 3.2 rampe. Izabran je u idealnu petorku na Evropskom prvenstvu u Litvaniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve