Nova vest
Košarka

Sreda, 28.12.2011.

08:52

LA Lejkersi konačno pobedili

Košarkaši Los Anđelesa pobedili su Jutu sa 96:71 i tako sprečili najgori početak sezone kluba posle posle 33 godine.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Lejkersi su u prva dva meča nove sezone poraženi od Čikago Bulsa i Sakramento Kingsa, ali da se ne desi još jedno iznenađenje postarao se Kobi Brajant.

Brajant je za 31 minut na terenu upisao 26 poena, uz šut iz igre 8/17, uz koje je imao i osam skokova i pet asistencija.

Veliku pomoć najveća zvezda Lejkesa imala je u Pauu Gasolu, koji je postigao 22 poena i imao devet skokova, kao i dve ukradene lopte.

Sa druge strane istakao se Pol Milsep sa 18 poena i osam skokova, dok je jedini dvocifreni igrač Džezera pored njega bio Džoš Hauard sa deset poena.



U ranije tokom noći odigranim mečevima Vladimir Radmanović je briljirao u pobedi Atlante, dok su Saša Pavlović i Darko Miličić bili epizodisti u svojim timovima. U jedinom preostalom meču, posle pobede nad Lejkersima prethodnog dana, Sakramento Kingsi izgubili su od Portlanda sa 101:79.

Blejzerse su u tom duelu predvodili Džerald Volas i Lamarkus Aldridž. Volas je meč završio sa 25 poena i šutom od 8/11 iz igre, osam skokova i pet asistencija, dok je Aldridž ubacio jedan poen manje, a imao je isti broj skokova i jednu ukradenu loptu.

Kod Kingsa, Demarkus Kazins bio je najefikasniji sa 16 poena i 11 skokova, za ’dabl dabl’ učinak, dok je Markus Tornton ubacio 14 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve