Nova vest
Košarka

Sreda, 28.12.2011.

04:03

Radmanović predvodio silne Houkse

Atlanta Houksi deklasirali su Nju Džersi Netse 106:70 u svojoj premijernoj utakmici u novoj NBA sezoni, a najefikasniji bio je Vladimir Radmanović.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Srpski košarkaš igrao je 27 minuta, i za to vreme postigao 17 poena (5/9 iz igre, 3/5 tri) uz 5 asistencija, 4 ukradene lopte i 3 skoka.

Houksi su već u prvoj četvrtini stekli dvofcifrenu prednost koja je u nastavku meča samo rasla zahvaljujući dominaciji u svakom segmentu igre. Trener Leri Dru je čak devetoricu igrača u rotaciji imao najmanje 20 minuta na parketu.

Pored Radmanovića sjajan je bio još jedan Evropljanin u dresu Atlante, Gruzijac Zaza Pačulija koji je ostvario ”dabl-dabl” sa 13 poena i 11 skokova. 14 poena I 9 skokova imao je Marvin Vilijams. Potpuno u drugom planu bile su prve zvezde Houksa Džo Džonson (11p), Al Horford (8p) i Džoš Smit (5p, 6sk). Solidnu partiju odigrao je veteran Trejsi Mekgrejdi postigavši 12 poena.

Sa druge strane najbolji je bio Maršon Bruks sa 17 poena, Deron Vilijams je šutirao 3-11 iz igre, a dva koša bile su trojke za ukupno 10 poena uz samo 1 asistenciju. 11 poena uz 6 skokova imao je Kris Hamfriz. To su bili jedini igrači Netsa sa dvocifrenim učinkom, pa je domaći tim ispraćen zvižducima sa parketa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve