Nova vest
Košarka

Utorak, 27.12.2011.

23:11

Masaža pomaže Brajantu

Kobi Brajant je ušao povređen u novu NBA sezonu, ima velikih problema sa zglobom desne ruke, ali je ipak bio sjajan u prva dva meča.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

"Crna mamba" je na premijeri u nedelju ubacila 28 poena Čikago Bulsima, a samo dan kasnije 29 Sakramento Kingsima. Lejkersi su, ipak, izgubili oba meča.

Iako daje maksimum na parketu, vidljivo je da zglob mnogo muči Brajanta. Tokom meča se često drži za ruku i grimasama pokazuje da je prisutna bol.

"Boli me, šta da vam drugo kažem. Ali, nije vreme da se žalim", rekao je Brajant.

Kako bi ta bol nestala, svaki put kada Brajant sedne na klupu, dobija masažu od glavnog fizioterapeuta Džudi Seto.

"Pomaže, ali kratko traje", rekao je Kobi.

U prvom meču u sezoni Lejkersi su bili na korak od pobede nad Bulsima, ali su očajno odigrali u završnici, a tragičar je bio upravu Brajant. Prvo je "prodao" loptu nakon čega je Derik Rouz pogodio za vođstvo Čikaga, a potom je izblokiran u poslednjoj sekundi prilikom šuta za pobedu.

Sa druge strane, iako su bili apsolutni favoriti protiv jednog od najgorih timova u prošloj sezoni, Lejkersi su konstantno gubili od Sakramenta, nisu uspeli da preokrenu, pa su pognute glave napustili "Arko arenu".

Sledeći meč Lejkersi igraju već u noći između utorka i srede kada dočekuju Juta Džez, ekipu kojoj će to biti prvi meč u sezoni. Biće to veliki test za umorne "jezeraše" koji imaju sve manje samopouzdanja.

NBA, sreda ujutru:
Nju Džersi Nets – Atlanta Houks
Majami Hit – Boston Seltiks
Milvoki Baks – Minesota Timbervulvs
Portland Trejl-Blejzers – Sakramento Kings
Los Anđeles Lejkers – Juta Džez

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve