Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 28.11.2011.

16:39

Farmar: "Uživao sam u Makabiju"

Amerikanac Džordan Farmar, član izraleskog Makabija, nije siguran da li će se vratiti u svoj klub, Nju Džersi Netse pošto je završen `lokaut` u NBA ligi.

Izvor:

Autor:

Default images

"Nju Džersi je posvećen Deronu Viljamsu i u njemu vide budućnost kluba. Napustio sam Los An]eles Lejkerse jer sam želeo više vremena da provodim na parketu, ali nisam siguran da li ću ostati", rekao je Farmar.

Farmar je letos potpisao jednogodišni ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva, uz mogućnost povratka u NBA ligu u slučaju završetka štrajka.

"Ne bih menjao iskustvo u Evropi ni za kakve pare, epizoda u izraelskom klubu znači mi više od košarke. Upoznao sam zemlju i shvatio značaj timskog duha. Uživao sam u ulozi lidera tima i to je mesto koje ću tražiti u NBA ligi", rekao je Farmar.

Prema pisanju izraelske štampe, Farmar je već otputovao u SAD kako bi se što bolje pripremio za početak NBA lige.

Makabi ove nedelje igra dve utakmice u Beogradu. U sedmom kolu Evrolige gostuje Partizanu u "Pioniru", a dva dana kasnije u istoj hali igra sa Crvenom zvezdom u okviru desetog kola ABA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve