Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 31.10.2011.

12:40

Pešić: "Lešić naš Sveti Sava"

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić pohvalio je Savu Lešića i Uroša Nikolića nakon pobede njegovog tima u subotu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trofejni trener je međutim dodao da obojici predstoji puno rada.

“Lešić je talentovan dečko, oseća igru, ima kreaciju, zbog čega i jeste ovde. Mora mnogo da radi na fizikalijama, odbrani.”

“I on je neki igrač sa ulice, kojeg su ostavili sa strane, i sada mora ozbiljno da trenira. Imaće uspona i padova. Problem u Srbiji je taj što vas neko proglasi talentom kada ubacite 20 poena. To je super, ali naš Sveti Sava mora da ima kontinuitet.”

Lešić je krajem prošle sezone sa Urošem Nikolićem činio centarski tandem koji je igrao sasvim dobro. Nikolić je međutim novu sezonu počeo povređen.

“Dugo je odsustvovao, daje maksimum jer je veoma motivisan i hoće odmah sve da preskoči, ali pre drugog koraka postoji prvi. Dobro je igrao odbranu, zadovoljan sam njegovom prvom utakmicom i raduje me njegov povratak posle teške povrede.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve