Nova vest
Košarka

Četvrtak, 22.09.2011.

20:25

Moka: "Teo umire u narcisoidnosti"

Legenda srpske košarke Zoran Slavnić rekao je za ‘Žurnal’ da je Miloš Teodosić srušio autoritet selektora Dušana Ivkovića.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Kao i celokupna sportska javnost i Slavnić smatra da je Srbija razočarala u Litvaniji.

“Mislim da vođenje utakmica nije bilo dobro. Izmene su često vršene vrlo kasno, a igračima ni u kojem slučaju nisu imali ravnopravno minutažu onako kako su to zasluživali po svom odnosu prema igri.”

“Miloš Teodosić je u potpunosti srušio autoritet selektora. Tvrdim da nijedan plejmejker na svetu ne može da radi ono što je činio Teodosić. Imao sam utisak da je mogao da šutne na koš i nogom, a da za to ne bude sankcionisan.”

Upravo je Slavnić 2007. godine kao selektor ‘uveo’ Teodosića u seniorski tim reprezentacije, kada je znatno podmladio ekipu i u Španiju poveo čak devet debitanata.

“Teodosića sam čak ubacio praktično iz juniorske reprezentacije. Nisam verovao dobronamernima koji su mi govorili da je reč o „valjevskoj podvali”. Smatram da je on umro u sopstvenoj narcisoidnosti i da je za to kriv i selektor koji mu je dao nezapamćenu slobodu u igri”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

227 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve