Nova vest
Košarka

Nedelja, 18.09.2011.

09:59

Ovacije za Obradovića u Čačku

Košarkaši Borca iz Čačka ugostili su u subotu Panatinaikos, koji je sa 89:72 slavio u prijateljskom meču odigranom pred 3.000 gledalaca.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Hala čačanskog kluba bila je premala da primi sve ljubitelje košarke koji su želeli da pozdrave aktuelnog šampiona Evrope i najtrofejnijeg trenera ’Starog kontinenta’ Željka Obradovića.

Pred početak utakmice, predstavnici Borca su uručili prigodne poklone gostima iz Atine, dok je legenda čačanskog kluba i doskorašnji predsednik Radmilo Mišović Obradoviću uručio dres sa njegovim inicijalima.

Na konferenciji za novinare posle utakmice, Obradović se zahvalio na srdačnom i toplom prijemu.

Drago mi je što sam došao u Čačak i odigrao prijateljsku utakmicu sa Borcem“, rekao je Obradović, „Uvek sam radostan kada dođem u Dvoranu kraj Morave i sretnem svoje kumove i prijatelje iz Čačka. Ovo je bila jedna od poslednjih provera pred naš povratak u Atinu, imamo četvoricu novih igrača i susret je poslužio za uigravanje ekipe. Igra nije bila na željenom nivou, ali su greške u ovoj fazi priprema sasvim očekivane“.

Najefikasniji u pobedi Panatinaikosa bio je Sato sa 15 poena, dok je Logan dodao 11. Kod Borca istakao se Ocokoljić, koji je postigao 20 poena.

Aktuelni šampion Evrope u nedelju će odigrati prijateljsku utakmicu sa Vojvodinom u Novom Sadu, a ceo prihod od tog susreta ići će humanitarnoj organizaciji „Otvorena vrata“. Meč u „Spensu“ počinje u 18.15.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve