Nova vest
Košarka

Utorak, 06.09.2011.

13:46

Raduljica konačno Partizanov

Srpski centar Miroslav Raduljica igraće ove sezone na pozajmici u redovima srpskog košarkaškog šampiona Partizana, potvrdio je beogradski klub.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Raduljica će se nakon lekarskih pregleda priključiti timu trenera Vlade Jovanovića.

"Spreman sam i zaista jedva čekam prve utakmice, nadam se da se povrede neće ponavljati i da ću ovu godinu iskoristiti da se vratim na košarkaški teren u pravom svetlu i na pravom nivou", rekao je 23-godišnji Raduljica za sajt crno-belih.

"Cilj Partizana je uvek bio da ima dominantne centre. Dolaskom Raduljice mi smo stvarno napravili jednu upečatljivu centarsku liniju, koja je po mom mišljenju jedna od najboljih u Evropi. Katić, Peković i Raduljica su stvarno centri koje bi svaki klub poželeo. Bićemo ozbiljan protivnik svakoj ekipi u našoj grupi”, istakao je sportski direktor Partizana Dragan Todorić.

Raduljica je karijeru počeo u FMP-u iz Železnika, a igrao je i za čačanski Borac i berlinsku Albu. On je sa reprezentacijom Srbije 2009. godine osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve