Nova vest
Košarka

Četvrtak, 11.08.2011.

13:03

Rodman u “Kući slavnih”, uz uslov

Bivša velika NBA zvezda Denis Rodman u petak će biti uveden u košarkašku “Kuću slavnih” u Springfildu, ali samo ako se njegov uslov ispuni.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Imena novih članova “Kuće slavnih” objavljena su još početkom aprila, a uz Rodmana, ta čast pripala je Krisu Malinu, Arvidasu Sabonisu, Tari Van Derveru, Risu Tejtumu i Artisu Gilmoru. Ceremonija njihovog ulaska biće održana u petak.

Rodman je tokom karijere, ali i po povlačenju, ostao poznat po svom ponašanju, zbog čega su ga organizatori zamolili da se bar u petak uzdrži, a on je na to rekao:

Nema problema, imate moju reč, ali imam jedan uslov”, rekao je Rodman.

Rodman, koji je osvojio pet NBA prstenova sa Čikago Bulsima i Detroit Pistonsima, tražio je od organizatora da odeća u kojoj se pojavi na ceremoniji bude posle izložena u muzeju “Kući slavnih” u Springfildu. Organizatori nisu imali drugog rešenja osim da pristanu, a da li će se ponovo pojaviti u venčaninici ili nekom drugom kostimu videćemo u petak. Za sada je sigurno da će na ceremoniju Rodman doći helikopterom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve