Nova vest
Košarka

Petak, 05.08.2011.

21:51

"Orlovi" otputovali u Ljubljanu

Košarkaška reprezentacija Srbije otputovala je u Ljubljanu gde će od 6. do 9. avgusta učestvovati na „Adeko Kupu Eks YU“.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na turniru u Ljubljani pored Srbije učestvuju Makedonija, Crna Gora, Slovenija, BiH i Hrvatska.

Prvu utakmicu na turniru bivših jugoslovenskih republika u Ljubljani, reprezentacija Srbije igra u nedelju od 18:00 časova protiv selekcije Makedonije, dok će se dan kasnije u istom terminu sastati sa Bosnom i Hercegovinom.

U zavisnost od plasmana 9. avgusta u finalu, meču za 3. ili 5. mesto izabranici selektora Ivkovića odmeriće snage sa selekcijom Slovenije, Hrvatske ili Crne Gore.

Selektor Dušan Ivković poveo je u Sloveniju 14 igrača: Miloš Teodosić, Milenko Tepić, Stefan Marković, Dragan Milosavljević, Marko Kešelj, Aleksandar Rašić, Uroš Tripković, Ivan Paunić, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Duško Savanović, Kosta Perović, Nenad Krstić i Boban Marjanović.

Novica Veličković koji ostaje u Beogradu da ide na terapije i indvidulano radi sa kondicionim trenerom Duškom Markovićem, došao je na beogradski aerodrom kako bi ispratio reprezentativne drugove i poželeo im uspeh na prvom pripremnom turniru za Evropsko prvenstvo koje se od 31. avgusta do 18. septembra održava u Litvaniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve