Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 25.07.2011.

18:31

Armani džins doveo Malika Herstona

Armani džins Milano ne prestaje sa dovođenjem igrača.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kao što je bilo najavljeno, Nnaredne sezone boje tima braniće američki internacionalac Malik Herston (198, 24) koji stiže iz najvećeg konkurenta u Italiji, Montepaskija iz Sijene.

Herston je imao odličnu sezonu u Montepaskiju – osvojio je titulu u prvenstvu Italije i bio je jedan od najzaslužnijih što se ekipa iz Sijene plasirala na fajnal-for Evrolige. Prosečno je beležio 8.6 poena i 3.2 skoka u elitnom takmičenju.

Herston je karijeru započeo na Oregon Univerzitetu, kada je zaslužio i poziv da nastupa za reprezentaciju do 18 godina. Potom se oporobao u NBA ligi. Finiks Sansi su ga draftovali 2008. godine, ali su ga trejdovali San Antoniju za Gorana Dragića. Ekipa iz Teksasa brzo ga je prosledila u razvojnu ligu, gde je igrao za Ostin.

Armani džins Milano do sada je doveo Omara Kuka, Antonisa Focisa, Janisa Burusisa, Leona Radoševića i Drua Nikolasa. Italijanski tim u grupi je sa Partizanom u Evroligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve