Nova vest
Košarka

Petak, 15.07.2011.

23:38

Čović: "Moramo da budemo tim"

Skupština košarkaškog kluba Crvena zvezda odložena osmog jula, i biće održana između 21. i 27. jula.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U javnosti sa kao kanditat za predsednika jedino spominje Nebojša Čović koji kaže da je potrebno napraviti tim ne odbojati konstruktivne ideje.

"Jedno što nije sporno jeste da gospodin Anđelković i ja intenzivno radimo na konceptu, u saradnji sa našim timovima. Nećemo nikoga da odbijemo, potrebno je napraviti tim, ali ako izlazimo samostalno sa mišljenjima, onda to već nije timski", kaže Čović za Večernje novosti.

Prvi čovek FMP kaže da nije lako finansijski ujediniti klubove u okvriru SD Crvena zvezda.

"Nije lako napraviti zajednički račun ni kada su svi u plusu, pogotovo je teško kada su u minusu. Trenutno smo usredsređeni na rešavanje problema koji nisu samo finansijski. Ponavljam, moramo da budemo dobar tim. Naravno da nećemo da odbijemo nikoga sa konstruktivni idejama, ali ako neko natura svoje ideje i personalna rešenja, onda samim tim ne postoji jedinstvo. Takođe, ti koji vode abrove, trebalo bi samo da zasuču rukave, jer tračevi ne mogu da budu produktivni."

Čović razume veliko interesovanje javnosti za Crvenu zvezdu.

"U pitanju je veliki posao. Veliki i trofejni kolektiv traži samo malo strpljenja, da ne bi bilo ishitrenih “informacija”, koje ne mogu da pomognu, već samo da nanesu štetu zaista velikom poduhvatu koga smo se prihvatili. Niko ne može da kaže da nema problema, ali oni nisu nereševi" .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve