Nova vest
Košarka

Sreda, 13.07.2011.

14:03

Veseli trenira sa Partizanom

S obzirom na “lokaut” Jan Veseli nije u mogućnosti da se za svoju prvu NBA sezonu priprema u SAD-u, pa se vratio u Beograd.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Češki košarkaš, 6. pik ovogodišnjeg drafta trenira sa svojim dosadašnjim klubom Partizanom, a sekuliše se i o njegovom povratku u ‘crno-beli’ dres.

Da Veseli radi sa igračima i Vladom Jovanovićem potvrdio je sportski direktor Partizana Dragan Todorić koji je istakao da povratak Veselog zavisi od Čeha i nejgovog agenta.

“Jan Veseli sigurno biti u Beogradu gde će da trenira sa nama. On i njegov agent odlučiće da li će Veseli igrati za nas sledeće sezone. On formalno nije član Partizana, ali nije potpisao ugovor sa Vašingtonom zbog ‘lokauta’. Eventualnim igranjem za Partizan mogao bi da ugrozi karijeru pošto bi mu eventualna povreda naškodila potpisivanju ugovora u NBA ligi. Zbog svega toga gradimo tim bez Veselog”, rekao je Todorić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve