Nova vest
Košarka

Sreda, 13.07.2011.

13:19

U20 EP: Srbija u četvrtak sa Rusima

Mlada košarkaška reprezentacija Srbije otputovala je na Evropsko prvenstvo koje će od 14. do 23. jula biti održan u španskom Bilbau.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bez povređenog lidera generacije Dejana Muslija, “Orlići“ imaju iste, zlatne ambicije, a svoj niz započeće protiv selekcije Rusije nakon čega ih očekuju susreti protiv odgovarajućih reprezentacija Slovenije i Crne Gore.



Selektor mlade košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Džikić ne želi da se osvrće na objektivne probleme kroz koje je prošla naša selekcija i ambiciozno najavljuje pohod ka novom trofeju.



Izostankom Dejana Muslija koji je lider ove generacije "orlića“ novi kapiten mladih je Branislav Đekić, a ovaj tanentovani košarkaš skromno, kao i uvek, ističe da će dati sve od sebe u svakom meču na turniru i ako bude tako nema razloga da se ponove uspesi koi su ostvareni prethodnih godina.



Bek mlade košarkaške reprezentacije Srbije Danilo Anđušić ističe da je prvi meč na turniru uvek najteži i najvažniji i veruje da će on i njegovi saigrači učiniti sve kako bi baš protiv selekcije Rusije započeli svoj trofejni put.



Prvi meč na U20 EP u Baskiji, Srbija će igrati u četvrtak protiv Rusije od 15.45 časova. Pre tog meča sastaće se Crna Gora i Slovenija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve