Nova vest
Košarka

Utorak, 12.07.2011.

22:52

Joakim Noa igra za Francuze na EP?

Francuski centar i igrač Čikago Bulsa Joakim Noa igraće na ovogodišnjem EP u Litvaniji, izjavio je bliski iprijatelj ovog igrača, koji je zahtevao anonimnost.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako prenosi AP, nekadašnji igrač univerziteta Florida i već nekoliko sezona jedan od najboljih igrača Bulsa, već je odlučio da zaigra u Litvaniji, iako zvanične potvrde još uvek nema, jer je “izvor” autora ovog članka zahtevao anonimnost ne želeći da diskutuje o detaljima.

Noa je prošle godine imao dosta problema sa povredom palca, uz 12 poena imao je i skoro 11 skokova po utakmici. Igrao je na 48 utakmica prošle sezone.

Krilni centar ‘Bikova’ još nije igrao za Francuza na nekom velikom takmičenju, a EP istvoremeno predstavlja kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

“Svi znaju da je san igrati za nacionalni tim Francuske. Želim da iskusim radost nošenja plavog dresa i da igram na najvećim takmičenjima" rekao je još početkom 2011.godine sin nekadašnjeg sjajnog francuskog tenisera, Janika.Ipak, mnogi su sumnjali da će Noa i zaigrati na EP, posebno zbog problema sa povredom, koji su očigledno prošlost...

Evropsko prvenstvo igra se od 31.avgusta u Litvaniji. Francuska je u grupi sa Srbijom, Nemačkom, Italijom, Izraelom i Letonijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve