Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 20.06.2011.

10:21

Bambergu titula, stiže i Novicki!?

Košarkaši Bamberga osvojili su titulu u Nemačkoj pošto su u petoj utakmici finala plej-ofa pobedili Albu u gostima sa 72:65 i tako slavili sa 3-2 u seriji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Navijači Bamberga mogli bi da dobiju uskoro još više razloga za slavlje pošto bi novi igrač ove ekipe mogao da postane Dirk Novicki!

Naime, NBA liga počinje u novembru, ali bi start mogao da kasni zbog najavljenog lokauta, što se već dogodilo 1999. godine.

Prema pisanju nemačkog Bilda ukoliko bi Novicki zaigrao u Bundesligi najverovatnije bi izabrao Bamberg jer je on najbliži Vurcburgu, rodnom mestu Nemca. To je izjavio mendažer tima Volfgang Hejder koji je potvrdio da je već kontaktirao sa mentorom Dirka Novickog, sada već poznatim Holgerom Šešvinderom.

„Mislim da ćemo uskoro sesti i popiti pivo“, rekao je Hejder.

Novicki je već izjavio da ne namerava da pravi jednogodišnju pauzu, ali...

„Sigurno je da neću praviti pauzu od godinu dana. Možda odem u Kinu da igram, ili u Južnu Ameriku“, rekao je MPV finalne serije u NBA ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve