Nova vest
Košarka

Subota, 11.06.2011.

12:06

Crno-beli proslavili triplu krunu

Košarkaši Partizana mt:s u petak su proslavili desetu uzastopnu titulu, odnosno triplu krunu, pošto su ove sezone osvojili i NLB ligu i Kup Radivoja Koraća.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Proslava je upriličena u hotelu “Prestiž”, gde su članovi crno-belih sa svojim prijateljima obeležili kraj još jedne trofejne sezone.

Predsednik Danilović, trener Jovanović i kapiten Božić su još jednom sumirali utiske sezone iz nas i obratili se svima prisutnima.

Proslavi su prisustvovali mnogi bivši igrači tima iz Humske, Goran Grbović, Milenko Savović, Vlade Divac, Miroslav Berić, Uroš Tripković, Milenko Tepić, Aleks Marić, kao i trofejni stručnjaci Duško Vujošević i Željko Obradović. Gosti kluba bili su i predsednik košarkaškog saveza Dragan Đilas i ministar Ivica Dačić.

U šampionskoj noći ekipi Partizana mt:s pridružio se i jedna broj navijača koji je evroligašku atmosferu iz Pionira, preneo i na samu proslavu, pa je dolazak torte bio ispraćen mnogim pesmama partizanovog juga. Torta „Dominacija šampiona“ imala je svih 15 predstavnika crno-belog tima na čelu sa trenerom Jovanovićem.

Pred crno-belima sada je odmor, a pripreme prvog tima za narednu sezonu počinju u avgustu.







Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve