Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 30.05.2011.

11:32

Skida tetovažu ako ne dobiju Hit

Bek Dalas Meveriksa Džejson Teri najavio je da će trajno ukloniti tetovažu Leri O’Brajen trofeja (trofej NBA lige) ukoliko Meveriksi ne dobiju Hit u finalu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

“Veoma sam sujeveran, pa ću je ukloniti ako izgubimo. Znam da će boleti mnogo više nego kada sam je stavljao”, objasnio je Teri zašto će skloniti tetovažu sa unutrašnjosti svog bicepsa.

Teri je trofej NBA lige istetovirao pre početka sezone, 19. oktobra sa saigračem Dišonom Stivensonom koji ga je odveo kod svog ličnog “tatu” majstora. Stivenson ima stotine tetovaža po licu, vratu, torzu i rukama.

Teri, jedini igrač u Dirka Novickog koji je bio u timu Meveriksa koji su 2006. poraženi upravo od Hita u finalu, ovom tetovažom poslao je jasnu poruku svojim saigračima.

“Ona simbolizuje činjenicu da smo imali realan cilja. Da nisam verovao da imamo šanse, ne bih je uradio”, rekao je jedan od najboljih “rezervista” lige.

Igrač Mevsa svestan je da je Hit favorit, ali mu to ne umanjuje samopuzdanje.

“Svi znaju da je Majami favorit. I mi znamo to. To nam nije važno. Veoma smo koncentrisani. Znamo šta je naš posao i obavićemo ga”, rekao je Teri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve