Nova vest
Košarka

Subota, 28.05.2011.

12:43

Pipen: “Majkl nije najbolji ikada”

Za mnoge je Majk Džordan najbolji košarkaš svih vremena, ali ne i za njegovog bivšeg saigrača iz Čikago Bulsa Skotija Pipena.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Po svim dostignućima Džordana niko nije uspeo da stigne, a najbliži mu je, po mnogima, zvezda Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant.

Ipak, za Pipena već sada, ni Džordan ni Brajant nisu najbolji, već Lebron Džejms.

Majkl Džordan je verovatno najbolji strelac ikada, ali ja smatram da Lebron Džejms može da bude najbolji igrač koji je ikada igrao ovu igru”, rekao je Pipen i dodao da smatra da Džejms igra odlično u napadu i ne samo da sam postiže koševe, već uključuje u igru i sve svoje saigrače.

Sa 26 godina, Džejms ima dve titule najkorisnijeg igrača lige, do sada je igrao jedno veliko finale NBA lige, a drugo ga očekuje za nekoliko dana, nekoliko puta je igrao na Ol star utakmici, ali nema nijednu titulu, za sada. U njegovim godinama, slično je bilo i sa Džordanom, ali se tada sve promenilo, pošto je usledila dominacija Bulsa.

Veliki broj navijača verbalno je napao Pipena zbog njegovih reči, a on je na društvenoj mreži Twitter samo odgovorio:

Za sve vas koji ne znate, ja sam igrao košarku, a vi nastavite da je gledate i navijate”.

Nešto kasnije, Pipen je pokušao da se ‘izvadi’ tako što se ponovo oglasio na istoj mreži.

Nemojte pogrešno da me shvatite, Džordan je bio i jeste najveći. Ali, Lebron bi mogao da ga sustigne jednog dana”, napisao je Pipen.

Možda će Pipen biti u pravu, ali je, ipak, još rano pričati o tome da je Džejms bolji od Džordana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

118 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve