Nova vest
Košarka

Nedelja, 20.02.2011.

21:35

Jovanović zadovoljan, Uvalin ljut

Trener Partizana Vlade Jovanović rekao je da je derbi dokazao da je "specifična utakmica" bez favorita.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sa druge strane, trener Crvene zvezde Mihailo Uvalin okrivio ligu i suđenje za poraz u 21. kolu Jadranske lige.

"Bez obzira na priče i najave da igraju prvi i pretposlednji tim, ja sam dobro znao kako će ovo da izgleda. Opet se pokazalo da je derbi specifična utakmica u kojoj nema favorita."

"Možda nas je malo opustilo što smo ubedljivo pobedili u prvom derbiju, ali smo ipak smogli snage da osvojimo bodove", rekao je Jovanović novinarima.

Partizan je pobedio sa 76:68 i vratio se na prvo mesto tabele, dok je Zvezda porazom pala na poslednje, zbog slabije koš razlike sa Zadrom.

Uvalin je novinarima rekao da uprava lige delegira "sudije specijalce" za njene utakmice.

"Ako nas ne žele u Jadranskoj ligi, onda to treba otvoreno da kažu, a ne da nam šalju 'specijalce' za suđenje. Bilo je degutantno gledati kako se kriterijum okrenuo u drugom poluvremenu", rekao je Uvalin.

On je kazao da su se igrači oba tima borili, ali da njegov tim nije mogao da parira u skoku bez povredjenog prvog centra Uroša Nikolića.

"Nije bilo lako parirati Partizanu na ovoj utakmici, ali u principu sam zadovoljan kako smo odigrali, bez obzira na rezultat. U narednim kolima čeka nas težak raspored. Raduje nas svaki poraz Zadra, kao i njih naši neuspesi. Računamo da bismo sa još dve pobede ostali u ligi", rekao je Uvalin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve