Nova vest
Košarka

Utorak, 18.01.2011.

15:28

Mesina: "Partizan ima sistem"

Trener košarkaša Reala Etore Mesina nije zadovoljan što će Madriđani Top 16 fazu Evrolige početi duelom protiv beogradskog Partizana mt:s.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Italijan kaže da su igrači „crno-belih“ veoma disciplinovani i fizički spremni.

"Činjenica je da Partizan ima dobro izgrađen sistem igre i u odbrani i u napadu", rekao je Mesina dan uoči meča sa "crno-belima" u Madridu i dodao da je sam početak Top 16 u elitnom evropskom klupskom takmičenju "veoma bitan momenat".

Italijanski stručnjak tvrdi da su u "kraljevskom klubu" dobro radili između dve runde Evrolige.

"Svesni smo da smo se našli u situaciji da napravimo nešto veliko. Želimo da se plasiramo u četvrtfinale, a jedna od ključnih utakmica je upravo duel sa Partizanom", poručio je Mesina.

Nekadašnji prvotimac najtrofejnijeg srpskog kluba i ljubimac navijača Partizana Novica Veličković prvi put u karijeri će u sredu igrati protiv "crno-belih".

"Ova faza Evrolige značajno se razlikuje od prvog kruga takmičenja. Moramo da shvatimo da sada svaka utakmica nešto odlučuje. Partizan ima jak tim sa dosta kvalitetnih igrača. Poraz od njih mnogo bi nam zakomplikovao situaciju", zaključio je Veličković.

Utakmica Real Madrid-Partizan igra se u sredu od 20.45 časova u Mardidu, a sudiće Drobikovski (Ukrajina), Lotermozer (Nemačka) i Koromilas (Grčka).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve