Nova vest
Košarka

Četvrtak, 06.01.2011.

18:21

Od beskućnika – komentator (video)

Život piše drame, a jedna umalo tragedija ipak je imala srećni epilog.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Ted Vilijams, donedavno beskućnik, dobio je ponudu za stalan posao i kuću NBA-ligaša Klivlend Kavalirsa.

Vilijams je postao hit na internetu svojim neverovatnim "radio prenos" glasom, a nedugo zatim dobio je ponudu da kao komentator prenosi utakmice ‘Konjanika’. “Klivlend Kavalirsi upravo su mi ponudili stalan posao i kuću! Kuću! Kuću!” vikao je ushićeni Vilijams za radio-stanicu WNCI.

Vilijams je brzo postao hit kada je lokalni medij "Kolumbus dispeč" postavio video na internetu u ponedeljak ujutru, na kojem je on pokazao svoje impresivne glasovne veštine.



Vilijams, koji je rođen u Bruklinu, rekao je kako je učio da postane komentator na radiju pre nego što je imao probleme sa drogom i alkoholom, koji su ga i učinili beskućnikom. Sada je, kaže, ‘čist’ već dve godine.

“Napolju sam već godinu dana i mislio sam da mi se ovako nešto neće nikad dogoditi. Več su me upoređivali sa Suzan Bojl. Veoma sam srećan”.

Suzan Bojl je 49-godišnja škotska pevačica, koja se 2009. probila na veliku scenu osvajanjem drugog mesta u britanskoj emisiji “Britain’s Got Talent”.

Ono što je zanimljivo da mu nije samo Klivlend ponudio posao, već je takođe imao ponudu i od MTV kuće, a “NFL Films” takođe je zainteresovan za njegove usluge.

“Samo bih voleo da se vratim normalnom životu. Ako bih našao posao, nebitno da li je 25.000 ili 18.000 dolara godišnje, bio bih srećan. Na kraju znam da me Bog ima tamo gde me želi”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve