Nova vest
Košarka

Sreda, 05.01.2011.

23:50

Bodiroga: "Prija mi priznanje"

Legendarni srpski košarkaš Dejan Bodiroga bio je gost „Sportskog pregleda“ televizije B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bodiroga je nedavno izabran za najboljeg srpskog sportistu u protekloj deceniji po izboru posetilaca sajta B92, kao i za najboljeg igrača Evrolige u istom periodu.

Bodiroga je u razgovoru za našu kuću govorio o mogućnosti da u jednom momentu uđe u Košarkaški savez Srbije, kao i današnjim uslovima za treniranje košarke.

Bodiroga je rekao da mu prijaju priznanja i po završetku karijere, pogotovo kada su osvojena u jakoj konkurenciji kakva je među srpskim sportistima.

Dok sam igrao, očekivao sam neke nagrade, dok je trajala karijera. Sad kada je treća godina kako sam završio karijeru, u svakom slučaju prija mi i drago mi je zbog priznanja. Zahvaljujem se posetiocima sajta i svima koji su glasali jer biti sportista decenije u Srbiji gde ima puno sportista koji mogu da ponesu taj epitet najboljeg, mislim da je to velika stvar“, rekao je Bodiroga.

Kompletan razgovor sa Dejanom Bodirogom pročitajte i pogledajte u našoj rubrici 'Intervjui'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve