Nova vest
Košarka

Utorak, 04.01.2011.

21:51

Gran Kanarija u grupi sa Hemofarmom

Košarkaši Gran Kanarije biće rival Hemofarmu u Top16 fazi Evrokupa, pošto su pobedili podgoričku Budućnost sa 62:60 u zaostalom meču poslednje runde.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Španski tim trijumfom je zauzeo prvo mesto u grupi C, pa će u Top16 fazi igrati sa Hemofarmom, Uniksom iz Kazanja i zagrebačkom Cedevitom.

Najefikasniji u pobedi domaćih bio je Džejsi Kerol sa 21 poenom, Ćavi Rej ubacio je 11, a Si-Džej Valas 10. Podgoričane, koji su treći na tabeli, predvodio je Bojan Dubljević sa 12 poena i 9 skokova, a Marko Šćekić dao je 11.

Utakmica je trebalo da se igra 21. decembra, ali zbog obilnog snega igrači Budućnosti nisu bili u mogućnosti da otputuju na Kanarska ostrva.

U uzbudljivoj završnici Kerol je bio siguran sa linije penala, Podgoričani su u dva navrata imali šansu, ali Mihailović je izgubio loptu, potom i Simonović, pa je Budućnost zabeležila treći poraz kojim završava ovogodišnje takmičenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve