Nova vest
Košarka

Utorak, 07.12.2010.

19:52

Getingen ponovo bolji od Hemofarma

Košarkaši Hemofarma izgubili su u Vršcu od nemačkog Getingena sa 79:67, u četvrtom kolu Evrokupa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tim Željka Lukajića sada u B grupi ima po dve pobede i poraza i ozbiljno je ugrozio plasman u drugu fazu takmičenja.

Hemofarm je bio u zaostatku za Getingenom od početka pa do kraja meča, pa je nemački predstavnik tako zabeležio i drugu pobedu nad srpskim timom.

Priliku za preokret Vrščani su imali sredinom treće deonice kada su trojkom Mačavana prišli na četiri poena zaostatka (50:46), ali gosti su odbili taj napad i trijumfovali su na kraju.

Nemački tim je već na samom početku utakmice poveo sa 7-0 i tako najavio dešavanja na parketu ‘Milenijuma’. Prednost gostiju rasla je do najviših plus 17 (35:18) koliko je bilo početkom druge deonice, a Anderson i Skot bili su nezaustavljivi u tom periodu.

Početkom drugog poluvremena Hemofarm je postigao sedam vezanih poena i prišao na 46:50, ali usledila je ista serija Nemaca i pobednik je odlučen. U ekipi Hemofarma ponovo nije bilo povređenog Bojana Krstovića.

Milan Mačvan bio je najbolji u domaćem sastavu sa 17 poena. Miljan Pavković ubacio je 12, Miloš Borisov 11, a Marko Šutalo 10. U pobedničkoj ekipi Majk Skot i Dvejn Anderson bili su nerešiva enigma za Vrščane pošto su obojica postigla po 26 poena.

U narednom kolu Hemofarm u Vršcu dočekuje turski Bešiktaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve