Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 15.11.2010.

14:51

Bešiktaš - Hemofarm (utorak, 18.30)

Košarkaši Hemofarma gostuju u utorak od 18.30 časova turkom Bešiktašu u prvom kolu grupe B Evrokupa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vrščani, koji su prošle godine takmičenje završili već u grupnoj fazi, imaće težak zadaka na početku nove sezone.

"Svaki početak je težak i jako važan. Na startu nas očekuje ekipa Bešiktaša, koja je pojačanjima najavila da ima visoke ciljeve. Dolazak Ajversona je veliki motiv za njih, ali i za nas", rekao je kapiten Hemofarma Miljan Pavković.

Igrače Željka Lukajića će u Istanbulu sigurno dočekati paklena atmosfera, pogotovo zbog debija Alena Ajversona, ali i izuzetno dobar sastav domaćeg tima.

"Možda je dobro što sa Bešiktašem igramo u prvom kolu, jer Ajverson sigurno još nije mogao da se uklopi u tim i privikne na evropsku košarku. Tu šansu treba da iskoristimo", rekao je Pavković.

Najbolj igrač Hemofarma na početku sezone Milan Mačvan kaže da će utakmica u Istanbulu biti prilika da se ekipa iskupi za veoma lošu igru i poraz na gostovanju u Zagrebu u poslednjem kolu NLB lige.

"Od početka sezone smo mnogo popravili igru i pokazali da možemo da se nosimo sa velikim rivalima. Malo nas je poljuljao ovaj poraz od Zagreba, stvarno smo igrali jako loše, tako da očekujem da će tim pozitivno reagovati na sugestije trenera i da ćemo protiv Bešiktaša odigrati mnogo bolje", rekao je Mačvan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve