Nova vest
Košarka

Sreda, 27.10.2010.

18:05

Sinovec prešao u Metalac

Nejkadašnji košarkaš Partizana Stefan Sinovec potpisao je za valjeevski Metalac.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sinovec bi mogao da debituje već u subotnjem komšijskom derbiju s Borcem iz Čačka, u košarkaškoj ligi Srbije.

Nekadašnji košarkaš Partizana, Vizure i ukrajinskog Himika, u prošloj sezoni osvojio je tri trofeja sa crno-belima uz učešće na završnom turniru Evrolige u Parizu. Sinovec ima 22 godine i visok je 195 centimetra.

On je trenirao s Metalcem nekoliko dana pre potpisivanja ugovora.

Sinovec je dolazak u Metalac bio dogovorio na početku priprema za novo prvenstvo Košarkaške lige Srbije (KLS), ali se potom predomislio tražeći inostrani angažman.

Metalac je u prva tri kola KLS pobedio Proleter iz Zrenjanina, a poražen je od Vojvodine u Novom Sadu i FMP-a u beogradskom Železniku.

Ekipa trenera Velimira Gašića želi da se pojača još na pozicijama krilnog centra i centra.

Kao novi centar Metalca "vidjen" je Filip Vukosavljević, koji je u prošloj sezoni igrao u Proleteru i Borcu, a nije isljučeno da bude angažovan i Rajko Kljajević, ranije prvotimac kragujevačkog Radničkog.

Metalac ima ambicija da se u KLS bori za jedno od prva četiri mesta, koja bi ga po treći put zaredom odvela u Superligu Srbije, gde bi pokušao da "napadne" plasman u Jadransku ligu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve