Nova vest
Košarka

Utorak, 14.09.2010.

12:01

SSM: "Reprezentacije u Areni"

Ministarka Snežana Samardžić Marković izrazila očekivanje da će Beograd omogućiti besplatno korišćenje Beogradske arene i SRC "Tašmajdan" za sve reprezentacije.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Na taj način obezbediće se dodatne uštede za sportske saveze, a najreprezentativniji sportski objekti u Srbiji biće stavljeni na najdirektniji način u funkciju razvoja sporta...

Oni su izgradjeni za sportiste i sport. Najbolja prilika da se spremnost na ovakav korak demonstrira jeste predstojeće polufinale Dejvis kupa", navela je Samardžić Marković u pisanoj izjavi dostavljenoj agenciji Beta.

Gradonacelnik Beograda Dragan Dilas odlučio je pre dva dana da se vaterpolo i košarkaska reprezentacija Srbije nagrade sa po 10 miliona dinara za postignute rezultate i dostojanstveno predstavljanje Srbije i Beograda.

"Naši teniseri, košarkaši, vaterpolisti, veslači i svi drugi ostvarenim rezultatima na najbolji moguć način predstavljaju Srbiju čitavom svetu i svi oni koji podržavaju naše sportiste su dobrodošli", izjavila je Samardžić Markovićeva i dodala da njeno ministarstvo apsolutno podržava svaku pomoć vrhunskim sportistima.

Takodje je podsetila da će svi nosioci medalja sa olimpijskih igara, svetskih i evropskih prvenstava dobiti od vlade doživotna nacionalna priznanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

5 h

U fokusu

Vidi sve