Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 16.08.2010.

20:05

Ivković: "Poslednji test pred SP"

Košarakša reprezentacija Srbije će od utorka nastupati na ’Akropolis kupu’ u Atini zajedno sa selekcijama Grčke, Slovenije i Kanade.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prvi meč Srbija igra u utorak, 17. avgusta od 18 časova, protiv Slovenaca koje je na turniru u Mariboru ubedljivo savladala.

Dan kasnije u istom terminu rival našem timu biće Kanada, dok turnir zatvaramo utakmicom protiv domaćina, Grčke, u četvrtak od 20,45 časova.

Dušan Ivković, selektor našeg tima izrazio je zadovoljstvo učešćem reprezentacija na ovom turniru.

"Veoma sam zadovoljan što učestvujemo na "Akropolis kupu". Ovo je jedan od najbolje organizovanih turnira u Evropi. Mi se trenutno nalazimo u finalnom delu priprema za Svetsko prvenstvo u Turskoj, ovo će biti poslednje kontrolne utakmice koje igramo u gostima. Posle ovog turnira, očekuje nas još jedan prijateljski meč, protiv Kine 22. avgusta u Beogradu, tako da su ova tri meča u Atini praktično poslednji test naših mogućnosti pred put u Tursku."

Po povratku iz Grčke, naša reprezentacija će 22. avgusta u Beogradskoj areni ugostiti najbolji tim Kine.

Put na u Kajzeri, gde će naša grupa odigrati prvu rundu takmičenja na Svetskom prvenstvu zakazan je za 26. avgust.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve