Nova vest
Košarka

Sreda, 28.07.2010.

17:31

Grad Beograd pomaže košarkašima

Grad Beograd pomoći će sa tri miliona dinara odlazak seniorske košakaške reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo u Turskoj.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Košarkaški savez Srbije uputio je Sekretarijatu za sport i omladinu molbu za pomoć u kojoj se navodi da je Savez imao u proteklom preiodu već imao velike troškove.

Košarkaški savez Srbiјe uputio јe molbu Sekretariјatu za sport i omladinu u koјoј se, zbog složene ekonomske situaciјe, traži pomoć za odlazak na Svetsko prvenstvo, koјe ћe se ove godine odrjati u Turskoј. Kako јe Košarkaški savez do sada imao velike troškove povodom šest evropskih i јednog svetskog prvenstva mlađih kategoriјa, kao i kvalifikaciјa ženske seniorske selekciјe za Evropsko prvenstvo 2011. godine, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas doneo јe odluku da se ovom savezu, za neophodne aktivnosti srpske košarkaške reprezentaciјe, pomogne sa 3.000.000 dinara“, rekao јe Aca Kovačević, gradski sekretar za omladinu i sport.

Svetsko prvenstvo u košarci za seniore održava se u Turskojod, od 28. avgusta do 12. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve