Nova vest
Košarka

Četvrtak, 22.07.2010.

05:25

B92: Kecman potpisuje novi ugovor

Jedan od najboljih košarkaša Partizana Dušan Kecma potpisaće novi ugovor sa 'crno-belima' saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Igrač koji je dao ogroman doprinos osvajanju tri trofeja prethodne sezone i plasmanu na Fajnal For Evrolige još godinu dana igraće u klubu sa kojim je već osvojio pet titula prvaka.

Dušan Kecman rođen je 6. novembra 1977. godine, počeo je u beogradskom Beopetrolu, igrao za FMP Železnik, grčke klubove Makedonikos i Panatinaikos, belgijski Ostende, turski Efes Pilsen i ukrajinski Kijev, a u crno-belom dresu za pet sezona (2002 - 2004, 2006 - 2008 i 2009. godina) osvojio pet titula prvaka države, dva nacionalna kupa i tri NLB lige.

Sa Panatinaikosom je bio osvajač svih trofeja u Grčkoj i Evrolige u sezoni 2008/2009.

Pre Kecmana saradnju sa Partizanom produžio je i kapiten Petar Božić, novi igrači su Dragan Milosavljević (Radnički), Jaka Klobučar (Olimpija) i Raško Katić (Hemofarm), a klub su, pored trenera Vujoševića, napustili Slavko Vraneš (Uniks Kazanj) i Amerikanci MekKejleb i Roberts čiji ponovni angažman nije isključen.

Partizan će u novoj sezoni braniti dva trofeja, regionalnu NLB ligu i učestvovati u Evroligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve