Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 19.07.2010.

13:17

Bjelica: "Samo reprezentacija"

Iako ga mediji već „preselili“ grčki Olimpijakos, košarkaš Nemanja Bjelica kaže da je usmeren na obaveze u reprezentaciji.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Kažu da je samo pitanje dana kada će saradnja našeg reprezentatica i Olimpijakosa biti ozvaničena.

„ Sada želim da se potpuno posvetim reprezentaciji i da se ne bih opterećivao, to sam prepustio menadžeru. Trebalo bi da se završi u narednih nekoliko dana“, rekao je Bjelica.

Naši reprezentivci već treću godinu zaredom bazični deo priprema provode u Folgariji.

„Ljudi nas znaju još od prošle godine, desi se i da nas prepoznaju. Ali, najbitnije je da imamo dobre uslove za rad i treninge. Znamo zašto smo ovde došli i tome smo maksimalno posvećeni“, kaže bivši košarkaš Crvene zvezde.

Osim kapitena Nenada Krstića koji sve vreme radi po individualnom programu, svi igrači su u punom trenažnom programu. Na startu su pregrmeli sitne upale, sada su spremni za maksimalne napore.

„Krećemo sa trećim ciklusom treninga. Odlično radimo, punom parom, sa puno želje i entuzijazma. Vratićemo se u Beograd spremni. Priključio nam se i Krstić, iako ne trenira sa nama, mnogo nam znači što je tu“, rekao je Bjelica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve