Nova vest
Košarka

Petak, 16.07.2010.

22:50

Crveno-beli sa podmlađenim timom

Košarkaški klub Crvena zvezda predstaviće dodatno podmlađeni tim za narednu sezonu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Sada je izvesno da u klubu sa Malog Kalemegdana ostaju Nemanja Nedović, Lazar Radosavljević, Stefan Stojačić, Dušan Katnić i Stevan Jelovac.

Njima će se pridružiti Nemanja Arnautović, Uroš Nikolić i Strahinja Dragićević, a sa klupe će ih predvoditi Mihailo Uvalin.

Nedović i Radosavljević su dobili raskide ugovora, ali će potpisati nove, dok su Marko Kešelj i Elmedin Kikaković na isti način postali slobodni igrači, ali su trenutno previše skupi za klub koji je trenutno pod stečajem, a na njegovom čelu se nalazi generalni menadžer Mirko Pavlović.

Osnova tima za budućnost će biti Đorđe Majstorović, član Zvezdine šampionske juniorske generacije iz 2008, koji je prošle sezone igrao u španskom niželigašu iz Madrida. Već je poznato da su na Kališ stigli Arnautović i Nikolić, kao i da se vraća Dragićević, a u sastavu za narednu sezonu ostaće Stojačić, Jelovac i Katnić.

Do kraja leta crveno-beli će, zavisno od finansijske situacije, pokušati da ojačaju tim još nekim iskusnijim igračem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve