Nova vest
Košarka

Četvrtak, 15.07.2010.

23:16

Todorić: Voleo bih da Marić ostane

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić istakao je da bi voleo da centar Aleks Marić i naredne sezone ostane u tom klubu.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Sa druge strane, Todorić nije isključio ni mogućnost da Marić tokom leta napusti 'crno-bele', ali samo uz određene uslove.

Sjajni centar Partizana je trenutno, uz nekoliko potencijalnih povratnika iz NBA lige, verovatno najtraženiji igrač na ’starom kontinentu’, pošto Real Madrid, Kaha Laboral, Panatinaikos, Olimpijakos, Fenerbahče i CSKA žele da ga angažuju.

Marić je igrač Partizana. Potreban nam je za narednu sezonu. Ako me pitate, lično bih voleo da ostane u klubu“, rekao je Dragan Todorić.

Međutim, ako stigne ponuda ’koja se ne odbija’, onda je to druga priča. Dobro je poznato koliko nam Marić znači i pod kojim uslovima može da promeni sredinu“, dodao je on.

Todorić je rekao da će se narednih dana znati šta će biti sa Kecmanom i Rašićem.

Trenutno razgovaramo i u narednih nekoliko dana ćemo imati nešto konkretnije. Sa druge strane, kada je reč o mladom Nedoviću, ponoviću još jednom da smo popunjeni na pozicijama jedan i dva", rekao je Todorić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve