Nova vest
Košarka

Nedelja, 11.07.2010.

23:26

DV: "Partizan je u dobrim rukama"

Trener moskovskog CSKA i legendarni trener košarkaša Partizana Duško Vujošević kaže da su beogradski 'crno-beli' "u dobrim rukama".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vujošević je u prvom intervjuu posle odlaska u moskovski klub rekao i da je "u Rusiju otišao sa željom da u sledeće tri godine osvoji Evroligu" a za Partizan još jednom govori da je "njegova familija, strast i potreba."

"Zа mene Pаrtizаn nije bio sаmo posаo, već fаmilijа, strаst i potrebа. Iz togа su proistekli sjаjni rezultаti u dаtim okolnostimа. Nаprаvljenа je podlogа dа se klub ostаvi u dobrim rukаmа, sа većim i stаbilnim sponzorimа koji su prepoznаli dа crno-beli tаko nešto i zаvređuju. Sа druge strаne, ponudа CSKA je stiglа u trenutku kаdа sаm želeo stepenicu više u mojoj trenerskoj kаrijeri. U Rusiju odlаzim vođen emocijom i ciljem dа u nаredne tri godine osvojim Evroligu. Ništа ne obećаvаm, аli verujem dа će to postаti reаlnost," priča Duško Vujošević…

Intervju sa Duškom Vujoševićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve