Nova vest
Košarka

Subota, 03.07.2010.

22:28

Boško Đokić odredio sastav za EP

Selektor mlade reprezentacije Boško Đokić odredio je 12 igrača koji će predstavljati Srbiju na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj (8-18. jula).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Đokić je odlučio da u Hrvatsku povede ekipu u sastavu: Nemanja Nedović, Danilo Anđušić, Nemanja Jaramaz, Nemanja Arnautović, Bogdan Riznić, Andreja Milutinović, Aleksandar Mitrović, Branislav Đekić, Đorđe Majstorović, Bojan Subotić, Dejan Musli i Bogdan Obrenović. Poslednji 'filter' nisu prošli Nikola Vukasović i Uroš Petrović.

Osim selektora Đokića, u stručnom štabu su i pomoćnici Marko Ičelić i Đorđe Adžić, fizioterapeut Todor Galić i vođa puta Miodrag Marić.

Takmičenje po grupama na EP srpska reprezentacije odigraće u Crikvenici. U grupi Srbijom još su Turska, Crna Gora i Litvanija.

Prvi meč Srbija igra u četvrtak, 8. jula od 21.15h protiv Turske. Sledi utakmica protiv Crne Gore (9. jul, 19h), na kraju i Litvanije (10. jul, 21.15h)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve